Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Γυναικομαστία: Μια Σοβαρή Ανδρική Διαταραχή

Εκτός από τον νεαρό έφηβο που έχει προσβληθεί από την ασθένεια, η γυναικομαστία επηρεάζει επίσης την παλαιότερη γενιά ανθρώπων. 

  • Θεωρείται συνήθως ως ασθένεια λόγω της οποίας επιπλέον μύες σχηματίζονται σε ορισμένα μέρη του μαστού.
  • Οδηγεί στο πρησμένο τμήμα των μαστών που επηρεάζεται από τη γυναικομαστία.
  • Γενικά θεωρείται ότι επηρεάζει την ανδρική γενιά συνήθως κατά το στάδιο της εφηβείας, βασικά κατά τη διάρκεια της ηλικίας των 14 ετών. 

Λόγω αυτής της νόσου της γυναικομαστίας, γενικά διαπιστώνεται ότι τα αρσενικά που πάσχουν από αυτήν, δεν θέλουν να δείξουν το γυμνό τους σώμα. Εκτιμάται εδώ ότι σχεδόν το 40% έως το 60% της ανδρικής γενιάς πάσχει από αυτή τη νόσο.

Υπάρχουν Ορισμένες Βασικές Αιτίες Της Γυναικομαστίας

Μερικές από τις πιο κοινές αιτίες της γυναικομαστίας είναι η παχυσαρκία, οι διαταραχές στο γενικό σύστημα, οι όγκοι, η γήρανση, η εφηβεία, οι φαρμακευτικές παρενέργειες.

Γυναικομαστία

Σε αυτό το πλαίσιο μπορεί να βρεθεί ότι η γυναικομαστία επηρεάζει γενικά την ανδρική γενιά όταν φτάνουν στο στάδιο της εφηβείας που βρίσκεται βασικά κατά την εφηβεία. Μερικές φορές, ορισμένα φάρμακα προκαλούν επίσης γυναικομαστία. Εκτός από αυτές τις αιτίες, έχει επίσης εκτιμηθεί ότι ο τραυματισμός του νωτιαίου μυελού είναι επίσης μια ανησυχητική αιτία.

Μπορεί Να Ξεπεραστεί Μέσω Της Πλαστικής Χειρουργικής

Πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι η χειρουργική επέμβαση είναι πολύ δαπανηρή όταν γίνεται στο μεταγενέστερο στάδιο της νόσου. Αλλά όταν η χειρουργική επέμβαση Γυναικομαστίας γίνεται γενικά στο αρχικό στάδιο της ανάπτυξης κάποιου που βρίσκεται στο στάδιο της εφηβείας όταν εμφανίζεται η ασθένεια, η χειρουργική επέμβαση θεωρείται φθηνή

Συνήθως, τοπική αναισθησία χορηγείται στην πληγείσα περιοχή όπου πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργεί το επιπλέον κομμάτι που περιβάλλει τις περιοχές του μαστού και έτσι ανακουφίζεται από την ασθένεια. Αλλά είναι απαραίτητο να εκτιμήσουμε εδώ ότι συνιστάται γενικά να λειτουργεί στο αρχικό ή στο αρχικό στάδιο όταν επηρεάζει ένα.

Θεωρείται λοιπόν ως σημαντική ανησυχία όσων υποφέρουν από αυτήν. Η γυναικομαστία είναι μια ασθένεια που διαπιστώνεται ότι επηρεάζει μόνο τον ανδρικό πληθυσμό είτε είναι ηλικιωμένο είτε αν βρίσκεται στο στάδιο της εφηβείας. 

Ωστόσο, το ζήτημα μπορεί να ανακουφιστεί με την επιλογή της χειρουργικής επέμβασης βάσει της οποίας μπορεί να αφαιρεθεί η γυναικομαστία και το αρσενικό μπορεί έτσι να αναδείξει το γυμνό σώμα του αντί να το κρύψει πίσω από το πουκάμισο και το μπλουζάκι.

Διαβάστε επίσης: Η υπογονιμότητα είναι μια κατάσταση κατά την οποία είτε το θηλυκό, το αρσενικό ή και τα δύο δεν μπορούν να προκαλέσουν εγκυμοσύνη. Σε αυτό το άρθρο είναι μερικές από τις καταστάσεις που σχετίζονται με την υπογονιμότητα στους άνδρες.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ακόμη και όταν ένα άτομο στη σχέση έχει προβλήματα γονιμότητας, δεν σημαίνει ότι και ο άλλος σύντροφος θα είναι υπογόνιμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Shares