Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Μεγέθυνση Πέους

Η μεγέθυνση πέους φαίνεται πάντα καλή ιδέα στην αρχή. Ακόμα και εκείνοι που δεν πιστεύουν στην αποτελεσματικότητα των τεχνικών μεγέθυνσης του πέους και που απορρίπτουν όλα τα αποτελέσματα ως απάτες, ψεύτικες και απάτες σίγουρα δεν θα πειράξει να αποδειχθούν λάθος. 

Υπάρχουν λίγοι άντρες στο πρόσωπο της γης που είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με το Erofertil και με το μέγεθος του πέους τους. Ωστόσο, το πιο δύσκολο πράγμα για τη διεύρυνση του πέους είναι να παραμείνεις σε αυτό το αρχικό συναίσθημα ότι κάνεις κάτι καλό για τον εαυτό σου.

Μεγέθυνση Πέους
Μεγέθυνση ΠέουςΜεγέθυνση Πέους

Το κίνητρο είναι ζωτικής σημασίας για όλες τις ανθρώπινες προσπάθειες. Είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να γυρίζει για τους ανθρώπους. Άνδρες και γυναίκες με σωστά κίνητρα μπορούν να κάνουν πράγματα που μπορεί να φαίνονται απίθανα στην αρχή. Κάθε άτομο που ασχολείται με οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει κουραστικά μέρη γνωρίζει ότι η διατήρηση των κινήτρων είναι ο μόνος τρόπος για να περάσετε και να επιτύχετε αποτελέσματα. Το να χάσετε την εστίαση και να αφήσετε την αδρανοποίηση να σκαρφαλώσει πάνω σας είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να πετάξετε πολλή σκληρή δουλειά.

Οι Ασκήσεις Μεγέθυνσης Πέους Έχουν Το Ίδιο Πρόβλημα

Είναι επαναλαμβανόμενες και μερικές φορές μπορεί να είναι εντελώς βαρετές. Ακριβώς όπως το γυμναστήριο, ή επαγγελματική αθλητική προπόνηση ή μαθήματα πιάνου, οι ασκήσεις διεύρυνσης πέους μπορεί να φαίνονται κουραστικές από νωρίς. Ανεξάρτητα από το τι κάνετε, οι ρουτίνες δεν είναι ποτέ διασκεδαστικές. Το κόλπο είναι να έχετε κατά νου τον στόχο σας και να κάνετε ό, τι θεωρείτε απαραίτητο για να μην χάσετε την εστίασή σας. Το πιο εύκολο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συνεχίσετε να σκέφτεστε τον στόχο σας.

Θέλετε αυτές τις επιπλέον ίντσες; Θέλετε να δείτε “σοκ και δέος” στα πρόσωπα των κυριών; Τότε θα πρέπει να σταματήσετε το bitching και να αρχίσετε να κάνετε αυτές τις επαναλήψεις. Εάν είναι απαραίτητο, γράψτε αυτές τις ερωτήσεις στις post-it σημειώσεις και τοποθετήστε τις στο μπάνιο σας ή οπουδήποτε κάνετε τις ασκήσεις σας. Οι ερωτήσεις θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στα θετικά αποτελέσματα των ασκήσεων του πέους και να ενισχύσετε τη βούλησή σας να τα επιτύχετε. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα γράφημα προπόνησης και να επισημάνετε κάθε ρουτίνα που εκτελείται με μπλε χρώμα και κάθε χαμένη ρουτίνα με κόκκινο χρώμα. Όσο λιγότερες είναι οι κόκκινες κουκκίδες, τόσο πιο γρήγορα θα προκύψουν αυτά τα κέρδη. Είναι σημαντικό να σταματήσετε αν παρουσιαστεί στυτική δυσλειτουργία ή κάτι παρόμοιο.

Θυμηθείτε Ότι Χρειάζεται Λίγο Χρόνο Για Να Είναι Ορατά Τα Πρώτα Αποτελέσματα

Οι μύες, οι ιστοί, τα οστά και άλλα μέρη του σώματος δεν αναπτύσσονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το πέος επίσης χρειάζεται χρόνο για να ανταποκριθεί στο πρόγραμμα ασκήσεών σας. Μιλήστε με άλλα άτομα φόρουμ. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τη διαδικασία μεγέθυνσης του πέους και να λάβετε από πρώτο χέρι λογαριασμούς για επιτυχημένες ιστορίες διεύρυνσης. Κάθε χρήστης του φόρουμ θα σας πει επίσης ότι απαιτείται πολλή υπομονή και ότι τα αποτελέσματα έρχονται μόνο σε εκείνους που εργάζονται σκληρά και δείχνουν πολλή επιμονή.

Δώστε στον εαυτό σας μικρές ανταμοιβές για μια ημέρα, μια εβδομάδα ή ένα μήνα σταθερής άσκησης. Είστε υπομονετικός άνθρωπος και εκπαιδεύσατε σκληρά και αξίζετε μια ανταμοιβή. Αγοράστε τον εαυτό σας κάτι ωραίο, προσκαλέστε ένα όμορφο κορίτσι για δείπνο ή κάντε κάτι που θέλετε να κάνετε εδώ και πολύ καιρό. Και θυμηθείτε να αποφεύγετε να μετράτε τον εαυτό σας κάθε μέρα. Οι μετρήσεις του πέους πρέπει να γίνονται μόνο κάθε 3 ή 4 εβδομάδες. Διαφορετικά, τα αποτελέσματα θα είναι απλά απογοητευτικά και το κίνητρό σας να συνεχίσετε θα υποφέρει.

Η ουσία είναι: μην τα παρατάτε. Ο δρόμος είναι μακρύς, σκληρός και κουραστικός κυρίως αν σας βασανίζει και η πρόωρη εκσπερμάτωση, αλλά αξίζει κάθε λεπτό. Να θυμάστε πάντα ότι ο στόχος σας είναι να κοιτάξετε τους άντρες στο διογκωμένο καβάλο σας με σεβασμό και τις γυναίκες να πέφτουν για να δουν αν αυτό το πέος είναι πραγματικά το τέρας που υπόσχεται να είναι. Και αν βάλεις αρκετή προσπάθεια και επιμονή σε αυτό, τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει.

Μεγέθυνση Πέους Μέσω Έγχυσης Σιλικόνης – Αξίζει Τον Κόπο;

Πολλοί άντρες είναι έτοιμοι να κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να πάρουν μεγαλύτερο πέος. Με τα χρόνια, αυτοί οι άνδρες έχουν δοκιμάσει οποιαδήποτε πιθανή μέθοδο μεγέθυνσης του πέους, ανεξάρτητα από το πόσο γελοίο ή επικίνδυνο ήταν αυτή η μέθοδος. Παρόλο που δεν υπάρχει έλλειψη ασφαλών τεχνικών ανδρικής βελτίωσης, ορισμένοι άνδρες φαίνεται να έχουν την τάση να εφαρμόζουν τις πιο παράξενες ιδέες και τις πιο σκοτεινές τεχνικές μεγέθυνσης του πέους.

Μία από τις λιγότερο γνωστές τεχνικές για μεγέθυνση του πέους είναι η ένεση υγρής σιλικόνης στο πέος και στο όσχεο. Αυτή είναι μια αρκετά δραστική προσέγγιση στη μεγέθυνση του πέους και δεν εκτελείται συχνά. Το κύριο πλεονέκτημα αυτής της τεχνικής είναι μια σημαντική αύξηση της περιφέρειας.

Οι ενέσεις σιλικόνης δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αύξησης του μήκους του άξονα του πέους, αλλά κάνουν θαύματα για την περιφέρεια. Τα αποτελέσματα είναι συνήθως εντυπωσιακά. Τα μεγαλύτερα κέρδη που αποκτήθηκαν μέσω αυτής της μεθόδου ανήλθαν σε αύξηση του όγκου πέους περισσότερο από 900 τοις εκατό.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μια αύξηση κατά 90% στον όγκο του πέους και του όσχεου καθιστά το πέος άχρηστο για οτιδήποτε άλλο εκτός από την ούρηση. Επιπλέον, τα αποτελέσματα των ενέσεων σιλικόνης είναι, προς το καλύτερο ή για το χειρότερο, μη αναστρέψιμα. Η ένεση σιλικόνης στο πέος έχει μεγάλες πιθανότητες να διαταράξει τους ιστούς, τα αιμοφόρα αγγεία και τα νεύρα, προκαλώντας απώλεια αίσθησης και αδυναμία διείσδυσης. Αν νομίζετε ότι η απώλεια της σεξουαλικής σχέσης είναι πολύ υψηλό κόστος για ένα μεγαλύτερο πέος, έχετε δίκιο. Μια διόγκωση με ένεση σιλικόνης πήγε στραβά μετατρέπει το πέος σε αξεσουάρ μόδας που δεν μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για σεξ.

Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν υψηλές πιθανότητες φλεγμονής και αποχρωματισμού του περιβάλλοντος ιστού. Η σιλικόνη τείνει επίσης να προκαλεί το σχηματισμό κοκκιωμάτων, τα οποία είναι οζίδια φλεγμονώδους, κοκκοποιημένου ιστού. Η σιλικόνη είναι επίσης γνωστό ότι μεταναστεύει καθώς σταγόνες αυτής της ουσίας εξαπλώνονται σε όλο το σώμα από την αρχική τσέπη της εγχυμένης σιλικόνης. Για το λόγο αυτό, το FDA αρνήθηκε να εγκρίνει την ένεση υγρής σιλικόνης στο σώμα.

Αυτή η μέθοδος μεγέθυνσης του πέους συνήθως κάνει το πέος να φαίνεται ανώμαλο και επίσης αφήνει σημάδια πίσω. Η σιλικόνη μπορεί να αφαιρεθεί από το σώμα, αλλά η διαδικασία είναι πολύ δύσκολη, ειδικά εάν έχει ήδη συμβεί μετανάστευση.

Η ένεση σιλικόνης είναι μια πολύ επικίνδυνη προσέγγιση, ειδικά όταν υπάρχουν πολλές άλλες ασφαλέστερες και ευκολότερες στην αγορά. Η χρήση χαπιών, μπαλωμάτων ή μηχανών έλξης είναι πιο άνετη και λιγότερο επικίνδυνη από το να φέρει μια επικίνδυνη ουσία μέσα στο σώμα σας. Όταν πάρα πολλά πράγματα μπορούν να πάνε στραβά, ήρθε η ώρα να επιλέξετε άλλο δρόμο.

Πώς Να Αγοράσετε Μια Συσκευή Μεγέθυνσης Πέους

Μια λεπτομερής ανάλυση των μαρτυριών πελατών και των ανεπιθύμητων μαρτυριών σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες διεύρυνσης πέους είχε ως αποτέλεσμα ότι ο μέσος χρήστης της συσκευής έλξης πέους μπορεί να κερδίσει 0,75 κέρδη ανά μήνα! Αυτό είναι πραγματικά αξιοσημείωτο αν κοιτάξετε πίσω μερικές από τις παλαιότερες μεθόδους που εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σήμερα, όπως αντλίες και χειρουργική επέμβαση.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η μακροχρόνια χρήση αντλιών μπορεί να φέρει φυσικά προβλήματα, όπως η εξάρτηση από τη χρήση της αντλίας μετά από λίγο για ακόμη και στύση, και το υψηλό ποσοστό αστοχίας ή προβλήματα με τη χειρουργική επέμβαση διεύρυνσης του πέους.

Ποια Είναι Η Καλύτερη Συσκευή;

Αυτή η περιοχή του άρθρου περιγράφει παράγοντες που μπορούν να οδηγήσουν σε καλύτερη συσκευή για όσους ενδιαφέρονται για τα οφέλη από τη χρήση της. Μερικές από τις συσκευές που έχω δοκιμάσει ήταν αρκετά επώδυνες και μπορούσαν να φορεθούν το πολύ 30 λεπτά κάθε φορά. Πιστεύετε ότι οι κορυφαίοι ουρολόγοι και οι άνδρες γιατροί υγείας χρησιμοποιούν αυτές τις κακές συσκευές; Νομίζω πως όχι.

Αυτές οι συσκευές χαμηλότερης ποιότητας δεν έχουν βελτιωθεί για καλύτερη ποιότητα και απλώς έπληξαν την αγορά πολύ σύντομα. Οι συσκευές υψηλότερης ποιότητας στην αγορά, ωστόσο, έχουν περάσει από σκληρές δοκιμές για να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή θα είναι άνετη και εξαιρετικά αποτελεσματική.

Για να εστιάσετε σε αυτές τις συσκευές υψηλότερης ποιότητας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία της συσκευής. Για ένα πράγμα, αναζητήστε σαφείς κλινικές μελέτες που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της συσκευής. Δεδομένου ότι η συσκευή έλξης για τη διεύρυνση του πέους έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα, υπήρξαν ορισμένες νέες εταιρείες που προωθούν μια συσκευή χωρίς καμία ισχυρή ιατρική απόδειξη για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.

Ένα άλλο πράγμα είναι να επιλέξετε μια συσκευή που συνοδεύει δωρεάν ανταλλακτικά. Εάν δεν το κάνει, τότε θα έχετε ξοδέψει ένα καλό χρηματικό ποσό σε μια συσκευή χαμηλής ποιότητας που φέρνει περιορισμένα αποτελέσματα. Οι επιπλέον ρυθμιζόμενες ράβδοι θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε να μεγεθύνετε εάν το επιθυμείτε.

Επιλέξτε μια συσκευή που σας προσφέρει εγγύηση τουλάχιστον 6 μηνών, γιατί εάν παρατηρήσετε προβλήματα, έχετε την άνεση της εγγύησης 180 ημερών για να επιστρέψετε τα χρήματά σας.

Ένας άλλος τρόπος για να βρείτε μια ποιοτική συσκευή είναι εάν η τοποθεσία της συσκευής έχει καλή υποστήριξη. Ορισμένοι ιστότοποι προϊόντων μεγέθυνσης πέους έχουν ένα φόρουμ όπου τα μέλη τους μιλούν για το τι λειτουργεί για αυτούς. Εάν μπορείτε να βρείτε έναν ιστότοπο με ένα ενεργό φόρουμ, τότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε καλές πληροφορίες και κριτικές για τη συσκευή που ελέγχετε, μεταξύ πολλών άλλων προϊόντων.

Οι προσωπικοί ιστότοποι κριτικών προϊόντων υποτίθεται επίσης ότι προσφέρουν αμερόληπτες, αντικειμενικές κριτικές σχετικά με τις κορυφαίες μεθόδους μεγέθυνσης πέους και ανδρικής ενίσχυσης. Συμβουλευτείτε προσεκτικά αυτούς τους ιστότοπους αξιολόγησης προϊόντων, καθώς πολλοί είναι έτοιμοι να κερδίσουν γρήγορα τις υψηλές προμήθειες. Αυτό που πραγματικά θέλετε είναι να δείτε ποια προϊόντα έχουν την καλύτερη αξιολόγηση και βαθμολογία, οπότε διαβάστε προσεκτικά τι σας προσφέρει κάθε συσκευή όσον αφορά τα οφέλη, τα αποτελέσματα, την εγγύηση και πολλά άλλα για την τιμή που ζητούν.

Γενικά, αν θέλετε ένα μεγαλύτερο πέος, θα βρείτε ό, τι χρειάζεστε με τις σύγχρονες μεθόδους μεγέθυνσης του πέους, όπως η συσκευή έλξης. Αυτές οι μέθοδοι σχεδιάστηκαν από ιατρούς ιατρούς και επιστήμονες για να είναι ασφαλείς, διακριτικοί και να προσφέρουν γρήγορα μόνιμα αποτελέσματα. Είτε θέλετε να κάνετε καλύτερο σεξ, μεγαλύτερο πέος, αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων ή και τα 3 από αυτά, η φυσική συσκευή μεγέθυνσης του πέους μπορεί να σας προσφέρει μια εύκολη λύση. Καλώς ήλθατε στο δρόμο για τη διεύρυνση του πέους και καλή τύχη στα κέρδη σας

Ασκήσεις Μεγέθυνσης Πέους Και Συσκευή Έλξης

Η διατήρηση μιας σταθερής ρουτίνας άσκησης είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για πολλούς άνδρες που κάνουν τη διεύρυνση του πέους. Σίγουρα, τα οφέλη της διεύρυνσης του πέους ακούγονται πάντα σαν καλή ιδέα, αλλά η ίδια ρουτίνα, μέρα με τη μέρα μπορεί να γίνει βαρετή χωρίς συνεχή κίνητρα. Η παραμονή με κίνητρο τις μέρες και τις εβδομάδες καθώς ασκείστε σίγουρα θα φέρει εξαιρετικά αποτελέσματα. Μπορεί όμως να είναι δύσκολο, και ο ευκολότερος τρόπος να συνεχίσετε να προωθείτε τον στόχο σας είναι να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτόν.

Η διατήρηση της ρουτίνας άσκησης είναι ζωτικής σημασίας για την πραγματοποίηση αυτών των κερδών. Η παρακίνηση με κίνητρα μπορεί να σημαίνει επιτυχία ή αποτυχία επίτευξης των στόχων σας. Άνδρες και γυναίκες με κίνητρα έχουν κάνει απίστευτα πράγματα που δεν θα ήταν δυνατά χωρίς να έχουν κίνητρα κατάλληλα. 

Ενώ θα υπάρχουν πάντα παγίδες και μικρές αποτυχίες στο δρόμο, η διατήρηση μιας σαφούς εστίασης στον στόχο σας θα σας βοηθήσει να παραμείνετε στην κορυφή και να αποφύγετε να τα παρατάτε. Κάθε άτομο που έχει επιτυχία στη μεγέθυνση του πέους θα σας πει ότι τα πραγματικά αποτελέσματα προέρχονται άμεσα από την επιμονή και την προσπάθεια!

Επιβραβεύστε τον εαυτό σας κάθε τόσο για τη σκληρή δουλειά σας, και θα προχωρήσετε πολύ. Αγοράστε τον εαυτό σας κάτι ωραίο, πάρτε ένα όμορφο κορίτσι για δείπνο ή κάντε κάτι που θέλετε να κάνετε εδώ και πολύ καιρό. Θυμηθείτε επίσης να μην μετράτε το πέος σας κάθε μέρα, αλλά να αφήνετε έως και 3 ή 4 εβδομάδες για να περάσετε πριν από τη μέτρηση. 

Η μέτρηση κάθε μέρα μπορεί να σας αφήσει απογοητευμένους και να σας κάνει να σκεφτείτε να σταματήσετε, οπότε μην αφήσετε το κίνητρό σας να υποφέρει! Με τη μέτρηση λιγότερο συχνά, θα δείτε πραγματικά ότι η σκληρή δουλειά αποδίδει και είστε πολύ πιο κοντά στον στόχο σας.

Μια Ταχύτερη Και Ευκολότερη Εναλλακτική Λύση

Εάν αισθάνεστε, ωστόσο, ότι θα θέλατε έναν ταχύτερο, ευκολότερο τρόπο να αποκτήσετε πραγματικά κέρδη διεύρυνσης του πέους εκτός από την άσκηση, τότε μια άλλη επιλογή θα ήταν να επωφεληθείτε από τη συσκευή έλξης του πέους. Η συσκευή έλξης λειτουργεί τεντώνοντας το πέος σας και δεν χρειάζεται να αντικαταστήσει εντελώς τις προπονήσεις σας, αν θέλετε. Μερικοί άνδρες χρησιμοποιούν τη συσκευή αντί να κάνουν ασκήσεις κάθε δεύτερη μέρα, ή απλώς την «εκτός ημέρας» άσκησής τους. Άλλοι επιλέγουν να χρησιμοποιούν τη συσκευή αποκλειστικά και συνήθως φορούν τη συσκευή για περίπου 6 έως 9 ώρες την ημέρα.

Η συσκευή έλξης έγινε πρόσφατα πολύ δημοφιλής στον κόσμο της διεύρυνσης του πέους. Αντικατέστησε αποτελεσματικά μη ασφαλείς μεθόδους όπως τέντωμα βαρών και αντλίες. Οι συσκευές έλξης ανταγωνίζονται επίσης τα χάπια διεύρυνσης και τα μπαλώματα, καθώς αυτές οι μέθοδοι δεν διευρύνουν πραγματικά το πέος. εξαρτώνται από ασκήσεις για να φέρουν πρόσθετο μέγεθος.

  • Η συσκευή έλξης επωφελείται επίσης από το ότι έχει αποκτήσει το σύμβολο ποιότητας και έγκρισης CE από σημαντικούς ευρωπαϊκούς οργανισμούς υγείας.
  • Η συσκευή είναι στην πραγματικότητα ιατρική συσκευή τύπου 1 που αρχικά ξεκίνησε να χρησιμοποιείται ως βοήθημα για ασθενείς με χειρουργική επέμβαση μετά τη διεύρυνση του πέους.
  • Η συσκευή βοήθησε στην ενίσχυση του πέους των ασθενών και πρόσθεσε ακόμη περισσότερα κέρδη.
  • Η συσκευή προσαρμόστηκε για μόνιμη διεύρυνση του πέους από τους ουρολόγους και διατέθηκε στην αγορά αφού φάνηκε να μπορεί να διευρύνει το πέος από μόνη της.

Από τότε, περίπου τρία χρόνια πριν, έχει γίνει η τάση ανάπτυξης του μεγέθους του πέους των ανδρών τόσο σε μήκος όσο και σε περίμετρο. Λόγω της φύσης του ως ιατροτεχνολογικού προϊόντος, έχει υποβληθεί σε εκτεταμένες δοκιμές και, σε γενικές γραμμές, τα αποτελέσματα ήταν υπέρ της ως αποτελεσματική λύση για τη μόνιμη διεύρυνση του πέους.

Οι συσκευές έλξης, ως αποτέλεσμα αυστηρών δοκιμών, δημοσιεύονται ευρέως σε περιοδικά υγείας ανδρών, έχουν υψηλή βαθμολογία σε ιστότοπους αξιολόγησης διεύρυνσης πέους και έχουν εξαιρετική υποστήριξη από εταιρείες μεγέθυνσης πέους που κατασκευάζουν και πωλούν συσκευές έλξης.

Εάν για κάποιο λόγο οι προπονήσεις σας για τη διεύρυνση του πέους σας γίνονται ταλαιπωρία, αλλά δεν θέλετε να σταματήσετε να μεγεθύνετε το πέος σας, τότε μπορείτε να συμπληρώσετε ή ακόμη και να αντικαταστήσετε τις προπονήσεις σας με μια συσκευή έλξης. Οι συσκευές σας επιτρέπουν να αποκτήσετε μέγεθος και μήκος, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε ασκήσεις ή να πάρετε συμπληρώματα βοτάνων όπως χάπια ή τα μπαλώματα. 

Ορισμένες εταιρείες έλξης, όπως το Erofertil, προσφέρουν τουλάχιστον 6 μήνες εγγύηση ότι η συσκευή τους θα σας δώσει τουλάχιστον μερικά αποτελέσματα. Φυσικά, θα πρέπει επίσης να ρωτήσετε το γιατρό σας και να μάθετε όσο περισσότερα μπορείτε για τη συσκευή έλξης πριν αγοράσετε μια, για να λάβετε όλες τις λεπτομέρειες και να μάθετε αν θα ήταν σωστό για εσάς.

Shares