Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πότε Το Μεγάλο Γίνεται Πραγματικά Μεγάλο Χωρίς Λόγο;

Δεν έχω ακόμη γνωρίσει έναν άντρα που πιστεύει ότι το πέος του είναι αρκετά μεγάλο. Φυσικά, ξέρω ότι υπάρχουν υποθετικά τέτοιοι άντρες. Έχω διαβάσει δημοσιεύσεις φόρουμ από άντρες που λένε: “Ω, δεν χρειάζομαι επιπλέον ίντσες”. Ακόμα, δεν έχω γνωρίσει κάποιο μέλος αυτής της σπάνιας φυλής.

Όλοι οι άντρες που γνωρίζω θέλουν να αυξήσουν το πέος τους, παρόλο που είναι απίθανο να παραδεχτούν ανοιχτά το όνειρό τους ή να συζητήσουν το θέμα.

Παρά τις πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις που έχουν κάνει τη διεύρυνση του πέους πολύ πιο εύκολη από πριν, οι άνδρες εξακολουθούν να διστάζουν να συζητήσουν το μέγεθος του πέους. Εκτός αν μπορούν να υποστηρίξουν το καυχητήριό τους με ένα πραγματικά τεράστιο μέλος. Σε αυτήν την περίπτωση, το καυχητήριο γίνεται συνηθισμένο και πολύ ενοχλητικό.

Ζούμε Στην Εποχή Των Μεγάλων Πραγμάτων

Μεγάλα αεροπλάνα, μεγάλα κτίρια, μεγάλα φορτηγά. Μεγάλα πέη. Όλοι μπορούν να συμμετάσχουν στην τάση και να επιλέξουν μία από τις πολλές μεθόδους για να μεγεθύνουν το πέος του. Αυτό είναι ένα πολύ φυσιολογικό πράγμα για έναν άνδρα με μικρό πέος. Αυτό που πραγματικά δεν καταλαβαίνω είναι όταν οι άνδρες που φορούν πέους έξι ή και επτά ιντσών ενδιαφέρονται για τη διεύρυνση του πέους.

Πραγματικά Μεγάλο Χωρίς Λόγο

Τίποτα και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να εμποδίσει έναν άντρα να διευρύνει το πέος του, αλλά αν είναι ήδη αρκετά μεγάλος γιατί στη γη θα ήθελε να είναι ακόμη μεγαλύτερος. Θεωρητικά, το μόνο όριο στο μέγεθος του πέους είναι η ικανότητα του σώματος να συνεχίσει να επιμηκύνει τους εν λόγω ιστούς.

Στην πράξη, ωστόσο, οι άνδρες πρέπει να πάρουν ένα λεπτό για να σκεφτούν ότι πολλές, αν όχι περισσότερες, γυναίκες δεν μπορούν εύκολα να φιλοξενήσουν ένα πέος μεγαλύτερο από 8 ίντσες.

Ακόμη και 8 ίντσες είναι λίγο μεγάλο για πολλές γυναίκες, αλλά ένα πέος αυτού του μεγέθους μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί με ευκολία. Πάνω από 8 ίντσες σε μήκος, το πέος μετατρέπεται σε κάποιο είδος μόδας ή δύναμης. Δεν υπάρχει πρακτική χρήση για οτιδήποτε πάνω από 8 ίντσες, εκτός εάν ο ιδιοκτήτης έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε μια πραγματικά ψηλή κυρία που τυχαίνει να έχει μακρύτερο από το συνηθισμένο κόλπο.

Ενώ ο κόλπος μπορεί να τεντωθεί για να φιλοξενήσει τα περισσότερα μεγέθη πέους, ένα πέος 8 ιντσών μπορεί να είναι μια πραγματική απειλή για τη μήτρα. Πιστέψτε με, το επαναλαμβανόμενο χτύπημα του τραχήλου της μήτρας από το κεφάλι του πέους δεν περιλαμβάνεται στη λίστα “Πράγματα που θα ήθελα να βιώσω”.

Ο Κολπικός Οργασμός Δεν Επιτυγχάνεται Με Βαθιά Διείσδυση

Το πιο ευαίσθητο μέρος του κόλπου είναι ένα τέντωμα ιστού 4 ιντσών που βρίσκεται στην είσοδο του κόλπου.Έτσι, όπως μπορείτε να δείτε, είναι καλή ιδέα να γνωρίζετε πότε είναι αρκετό. Το να προσπαθήσεις να κάνεις το επιπλέον πέλμα και να πάρεις αυτό το πέος 10 ιντσών είναι ένα επίτευγμα θέλησης, αλλά δεν υπάρχει πρακτικός σκοπός σε αυτό.

Υπάρχει λίγη ευχαρίστηση να πληγωθείτε από το διεισδυτικό πέος, έτσι πολλές γυναίκες θα αρνηθούν να κάνουν σεξ με έναν άντρα που είναι πολύ καλά προικισμένοι, ενώ άλλες θα επιμένουν να είναι πολύ προσεκτικοί.

Ειλικρινά, το τελευταίο πράγμα στο μυαλό μου όταν είμαι όλοι άντυτος και έτοιμος να πάω είναι να είμαι προσεκτικός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Shares