Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Πρόωρη Εκσπερμάτωση

Ένας άντρας εκσπερματώνει πολύ γρήγορα εάν το κάνει πριν ο σύντροφός του επιτύχει οργασμό σε περισσότερο από το πενήντα τοις εκατό των σεξουαλικών του συναντήσεων. Άλλοι ερευνητές του σεξ θεωρούν μια πρόωρη εκσπερμάτωση που συμβαίνει μέσα σε δύο λεπτά από τη διείσδυση, αν και υπάρχουν κάποιες αποκλίσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα. 

Αυτή η κατάσταση της «γρήγορης εκσπερμάτωσης» είναι αυτή που ονομάζεται Πρόωρη Εκσπερμάτωση και στην Ελλάδα το ποσοστό επιπολασμού στους Έλληνες άνδρες εκτιμάται ότι κυμαίνεται από 30-70%.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ένα πρόβλημα που πλήττει εκατομμύρια άντρες σε όλο τον κόσμο μετατρέποντας την ερωτική τους ζωή σε μια επαίσχυντη εμπειρία αντί για ένα ευχάριστο μέρος της ζωής τους. 

Οι στατιστικές δείχνουν ότι ένας μεγάλος αριθμός αυτών των ανδρών φοβούνται να αναζητήσουν βοήθεια και μάλιστα πιστεύουν ότι δεν υπάρχει τέτοια βοήθεια για την κατάστασή τους. Αλλά τίποτα δεν είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Υπάρχει βοήθεια και πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα μέθοδος για τους άνδρες με αυτήν την πάθηση.

«Τι φοβερές στιγμές είχα όταν ήμουν στην ηλικία των παιδιών μου; Δεν χρειάζεται να υποστούν τα ίδια απογοητευτικά συναισθήματα που η γυναίκα μου και εγώ έπρεπε να υπομείνουμε», λέτε τεμπέλη στον εαυτό σας καθώς η αιώρα πηγαίνει προς τα μέσα αεράκι. Ακόμα φοβάσαι την ημέρα που διαγνώστηκες με στυτική δυσλειτουργία. “Η ανικανότητα δεν θα επηρεάσει τα παιδιά μου”, νομίζετε ότι κοιτάζετε με βεβαιότητα το μαγικό μπλε χάπι στο χέρι σας.

Το Erofertil αντικατέστησε την εξάρτηση από επώδυνες χειρουργικές επεμβάσεις και θεραπείες με τη συνήθεια που ξεπροβάλλει. Το Erofertil ήταν το πρώτο εγκεκριμένο χάπι συνταγογράφησης για τη θεραπεία της ΕΔ. Η στυτική δυσλειτουργία είναι η σεξουαλική δυσλειτουργία των ανδρών που χαρακτηρίζεται από την αδυναμία του πέους να επιτύχει και να διατηρήσει επαρκή στύση για ικανοποιητικό και ευχάριστο σεξ.

Για πολύ καιρό, η ΕΔ θεωρήθηκε ως πιθανός διακόπτης της σχέσης από τους πάσχοντες ασθενείς. Οι άνδρες και οι γυναίκες ανέφεραν συναισθηματικές αναταραχές και άλλες φυσικές παθήσεις που οφείλονται έμμεσα στην ΕΔ. Οι διαθέσιμες θεραπείες δεν ήταν πολύ δημοφιλείς λόγω της διεισδυτικής και επώδυνης φύσης τους. Κανένα από του στόματος φάρμακο δεν εγκρίθηκε από το FDA των ΗΠΑ για τη θεραπεία της ED μέχρι το 1998, όταν ο Erofertil ήρθε στο προσκήνιο.

Στην πραγματικότητα, η έλευση του Erofertil από μόνη της δεν ήταν παρά τυχαία. Το κιτρικό Sildenafil – το δραστικό συστατικό του Erofertil – είχε χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία της στηθάγχης τα τελευταία 20 χρόνια. Τα αποτελέσματα για τη θεραπεία της στηθάγχης δεν ήταν πολύ θετικά. Αλλά το κιτρικό sildenafil αποδείχθηκε όφελος για τους πάσχοντες από ED. 4 στους 5 ασθενείς παρουσίασαν πολλά υποσχόμενα σημάδια στις κλινικές δοκιμές. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Το Erofertil λειτουργεί εντός 14 λεπτών από την πρόσληψή του, σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι επιδράσεις του φαρμάκου διαρκούν έως και 4 ώρες σε ορισμένες περιπτώσεις. Με ελάχιστες ανεπιθύμητες ενέργειες, η Erofertil έγινε επιτυχημένη μια μέρα στην άλλη και σημείωσε πωλήσεις ρεκόρ από την κυκλοφορία της. Οι ασθενείς, μετά από κατάλληλη συνταγή από το γιατρό, μπορούν να αγοράσουν το Erofertil online. Το απόρρητο και η ευκολία των ασθενών γενικά φροντίζεται από τους ιστότοπους που ασχολούνται με το Erofertil online.

Είναι Η Σεροτονίνη Η Σχέση Μεταξύ Πονοκεφάλων Ημικρανίας Και Πρόωρης Εκσπερμάτωσης;

Πρόσφατα, μια ερευνητική ομάδα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Wake Forest, διεξήγαγε μια μελέτη στην οποία συμμετείχαν 68 νεαροί ενήλικες με ανοιχτό στόχο τη δημιουργία σχέσης μεταξύ της αυτοαναφερόμενης σεξουαλικής επιθυμίας και της ημικρανίας. Κάθε συμμετέχων ανέφερε το επίπεδο της σεξουαλικής επιθυμίας συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο 14 στοιχείων. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να καταλήξουν στο συμπέρασμα εάν ο πονοκέφαλος τους είναι είτε ημικρανία είτε ένταση.

Παρά το γεγονός ότι η συνήθης δικαιολογία για μη σεξουαλική επαφή είναι ένας πονοκέφαλος των ανταρτών, το αποτέλεσμα της μελέτης έδειξε χωρίς αμφιβολία ότι οι πάσχοντες από ημικρανία εκτιμούσαν υψηλότερο επίπεδο σεξουαλικής επιθυμίας. Αυτό το ίδρυμα επιβεβαιώνει την ύπαρξη μιας σύνθετης σχέσης μεταξύ πονοκέφαλου και σεξουαλικής δραστηριότητας, υποστηρίζοντας τις υποψίες ότι τόσο οι πονοκέφαλοι της ημικρανίας όσο και η σεξουαλική επιθυμία επηρεάζονται από την ίδια χημική ουσία του εγκεφάλου.

Αυτή η χημική ουσία του εγκεφάλου φαίνεται να είναι σεροτονίνη που παίζει επίσης σημαντικό ρόλο σε καταθλιπτικές καταστάσεις. Καθώς προηγούμενες έρευνες συνέδεσαν το επίπεδο της σεροτονίνης με την πρόωρη εκσπερμάτωση, οι επιστήμονες ενδιαφέρονται να διερευνήσουν εάν όλα τα φαινόμενα σχετίζονται στην πραγματικότητα.

Η κεφαλαλγία της ημικρανίας είναι μια πολύ συχνή πάθηση με συχνότητα 5,7% στους άνδρες και 17,6% στις γυναίκες. Ταυτόχρονα, εκτιμάται ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση προκαλεί προβλήματα για το 30% των ανδρών όλων των ηλικιακών ομάδων. Πολύ ενδιαφέρον είναι ότι κατά τη διάρκεια της μελέτης, η αναφερόμενη σεξουαλική επιθυμία των ανδρών ήταν 24% υψηλότερη από τις γυναίκες».

Πρόωρη Εκσπερμάτωση: Ένα Σεξουαλικό Πρόβλημα Με Λύση

Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι ένα σεξουαλικό πρόβλημα λόγω του οποίου ο άνδρας σεξουαλικός σύντροφος αντιμετωπίζει πολύ γρήγορη εκσπερμάτωση ή στυτική δυσλειτουργία. Η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι πολύ συχνή μεταξύ της ανδρικής γενιάς και που είναι κάτω των 40 ετών. Κάθε άνδρας τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του βιώνει κάτι τέτοιο.

Πρόωρη Εκσπερμάτωση Άντρας Γυναίκα
Πρόωρη Εκσπερμάτωση

Σημαίνει την εκσπερμάτωση που συμβαίνει πριν από την επιθυμία και των δύο σεξουαλικών συντρόφων και επιτρέπει στον άνδρα σεξουαλικό σύντροφο να φτάσει στη σεξουαλική κορύφωση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μπορεί να είναι πρωτογενής ή δευτερογενής ανάλογα με την έκβασή της. Η πρωταρχική κατάσταση υποδηλώνει ότι ο σεξουαλικός σύντροφος βιώνει την πρόωρη εκσπερμάτωση μία φορά όταν έγινε ικανός να κάνει σεξ με την επίτευξη του σταδίου της εφηβείας. 

Από την άλλη πλευρά, ο δευτερεύων παράγοντας της πρόωρης εκσπερμάτωσης παρατηρείται όταν ένα άτομο έχει φτάσει σε ένα ωριμασμένο στάδιο της ζωής του. Κατά την πρόωρη εκσπερμάτωση, τα αρσενικά όργανα που εμπλέκονται είναι βασικά η αναπαραγωγική οδός που αποτελείται από το πέος, τους όρχεις, τον προστάτη, τα σπερματικά κυστίδια κ.λπ.

Όταν είναι σπάνια βιώνεται, δεν υπάρχει καμία ανάγκη ανησυχίας, αλλά όταν γίνεται συχνή απαιτεί ορισμένες ιατρικές συμβουλές και επίσης βοηθημάτων με άμεσα και πραγματικά αποτελέσματα όπως το Erofertil.

Η πρόωρη εκσπερμάτωση μπορεί επομένως να θεωρηθεί ως σεξουαλική δυσλειτουργία. Ένας σωστός ορισμός της πρόωρης εκσπερμάτωσης μπορεί να δηλωθεί ως, “Μια γρήγορη ή γρήγορη εκσπερμάτωση που οδηγεί τον σύντροφο να έρθει πριν ο σεξουαλικός σύντροφός του βιώσει την κορύφωση.”

Υπάρχουν ορισμένες αιτίες που σχετίζονται με την πρόωρη εκσπερμάτωση. Το πιο σημαντικό, το άγχος, η κατάθλιψη, η κόπωση, το άγχος, η λήψη ορισμένων φαρμάκων και ορισμένα προβλήματα υγείας προκαλούν πρόωρη εκσπερμάτωση. Επομένως, δεν είναι μόνο οι φυσικοί παράγοντες που προκαλούν την πρόωρη εκσπερμάτωση, αλλά επίσης υπάρχουν ορισμένοι ψυχολογικοί και διανοητικοί παράγοντες που προκαλούν την πρόωρη εκσπερμάτωση.

Βασικά για να ξεπεραστεί, οι πάσχοντες επιλέγουν συγκεκριμένη ιατρική θεραπεία με τη λήψη ορισμένων φαρμάκων, αλλά εάν δεν έχουν το σωστό αποτέλεσμα ή το αποτέλεσμα από αυτήν, μπορεί να εμφανιστούν καταθλιπτικές καταστάσεις, ανησυχίες, εντάσεις και ορισμένα συμπλέγματα.

Τώρα λοιπόν τίθεται το ερώτημα ποια είναι η τέλεια λύση για να ξεπεραστεί η πρόωρη εκσπερμάτωση; 

Λοιπόν, η απάντηση σε αυτό μπορεί να αναζητηθεί με συγκεκριμένη χρήση σπρέι, κρέμες απευαισθητοποίησης, βάλσαμα ευχαρίστησης, ορισμένα φάρμακα από Ayurveda και βότανα και επίσης μέσω ορισμένων μορφών γιόγκα, διεγερτικών και συμπίεσης τεχνικών και ασκήσεων. Μια σωστή σεξουαλική θέση είναι επίσης σημαντική στη διαδικασία υπέρβασης της πρόωρης εκσπερμάτωσης.

Shares