Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Βελτιστοποίηση Της Σεξουαλικής Ζωής Σύμφωνα Με Έρευνες

Ακριβώς όπως κάθε γυναίκα στη γη πεθαίνει να έχει σούπερ «βουλκανισμένο» στήθος, κάθε άνδρας σκοτώνει επίσης για να έχει το μέγεθος του πέους των φαντασιώσεων του. Για τους περισσότερους άνδρες με θερμόαιμο, η κατοχή ενός τερατώδους πέους αξίζει περισσότερο από ένα vintage Chevrolet ή Bentley. 

Γιατί Συμβαίνει Αυτό;

Γιατί εάν ένας κύριος έχει καλά προικισμένο σεξουαλικό όργανο, ακολουθεί (προφανώς) ότι έχει μια φανταστική και αξιοζήλευτη σεξουαλική ζωή. Οι κατασκευαστές του χαπιού διεύρυνσης του πέους φαίνεται να βασίζονται σε αυτόν τον μύθο (το μεγάλο πέος είναι συνώνυμο με μια ατμόσφαιρα σεξουαλικής ζωής) για την αποτελεσματική εμπορία των προϊόντων τους. 

Πράγματι, όλο και περισσότεροι άνδρες που δεν είναι φυσικά ευλογημένοι με το μέγεθος του πέους για να πεθάνουν, βρίσκουν νέα ελπίδα σε χειρουργικές επεμβάσεις και φάρμακα για τη διεύρυνση του πέους.

Δυσμορφική διαταραχή του σώματος

Ωστόσο, ορισμένοι άνδρες που έχουν σχετικά μεγεθυμένο πέος μπορούν ακόμα να απασχοληθούν και να μην ικανοποιηθούν με τα σεξουαλικά τους όργανα. Με βάση μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο “The Journal of Nervous and Mental Disease” το 2002, αρκετοί άνδρες βιώνουν μια ψυχολογική κατάσταση που ονομάζεται σωματική δυσμορφική διαταραχή ή εμμονή με την εικόνα του σώματος κάποιου. 

Οι άνδρες αποτελούν σημαντικό μέρος της διαδικασίας της σύλληψης. Η αναπαραγωγική υγεία ενός άνδρα είναι εξίσου σημαντική με την υγεία μιας γυναίκας. Οι καταστάσεις που σχετίζονται με τη στειρότητα στους άνδρες δεν είναι συχνές, ωστόσο είναι σημαντικό να γνωρίζετε για αυτές και να ελέγχεστε εάν πιστεύετε ότι μπορεί να έχετε κάποια από αυτές τις καταστάσεις.

Αυτή μπορεί να είναι η ψυχολογική εξήγηση πίσω από τους άνδρες που έχουν μεγάλα πέος αλλά εξακολουθούν να παίρνουν χάπι διεύρυνσης του πέους για να βελτιώσουν το μέγεθος του φύλου τους. Νομίζουν ότι υπάρχει κάτι τρομερό λάθος με το πέος τους ότι πρέπει να πάρουν χάπια ή να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση για να διορθώσουν τις ατέλειες. 

Σωματική Δυσφορική Διαταραχή

Οι εκδηλώσεις της σωματικής δυσφορικής διαταραχής ξεκινούν συχνά κατά τη διάρκεια των εφηβικών ετών ενός ατόμου και εξελίσσονται καθώς κάποιος μεγαλώνει. Εκτός από το μέγεθος του πέους, ένας άντρας μπορεί να έχει ιδιαίτερη εμμονή με τα μαλλιά και τους μυς του. 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ένας άντρας, ο οποίος έχει υγιή μαλλιά, μπορεί να ενδιαφέρεται να χρησιμοποιήσει φάρμακα για την πρόληψη και την καταπολέμηση της τριχόπτωσης, ακόμη και αν δεν το χρειάζεται πραγματικά. Ένας άντρας μπορεί επίσης να ακολουθήσει αυστηρές ρουτίνες άσκησης μέχρι να εξαντληθεί πάρα πολύ, ακόμα κι αν έχει ήδη ένα σωστό σώμα.

Αν και οι άνδρες μπορούν να εμμονή με τα μαλλιά και τους μύες τους, οι ειδικοί εξακολουθούν να συμφωνούν ότι όταν πρόκειται για μέρη του σώματος, το πέος παραμένει το νούμερο ένα μέλημα σχεδόν όλων των ανδρών. Αυτή είναι η θεωρία πίσω από τον αυξανόμενο αριθμό προϊόντων όπως το χάπι διεύρυνσης πέους και παρόμοια. 

Εκτός από την προκαταρκτική αντίληψη ότι το μεγάλο πέος εξασφαλίζει ικανοποιητική σεξουαλική απόδοση, υπάρχει επίσης μια ψυχολογική βάση που εξηγεί την ασυνήθιστη εμμονή του ανθρώπου με το πέος. Ακόμα κι αν κάποιος πιστεύει αυτούς τους μύθους και τις θεωρίες, πιθανότατα δεν θα άλλαζε την πραγματικότητα ότι οι μέθοδοι μεγέθυνσης του πέους γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, για να μην αναφέρουμε την εμπορία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Shares